Malosi le tala Amerika, o le tau o le uamea e auina atu i fafo o Saina ua fai si la'ititi

I aso nei, o le tulaga tutotonu o le USD / RMB na siitia i le 630 points mai le aso talu ai i le 6.9572, o le maualuga lea talu mai Tesema 30, 2022, ma le tele o le siitaga talu mai Me 6, 2022. Aʻafia i le faʻamalosia o le US dollar, o le auina atu i fafo. tau o oloa uamea Saina ua tatalaina i se tulaga patino.O nisi fale uamea 'upusii auina atu i fafo moua pa'u i le US$640/ton FOB, faatasi ai ma le aso o le felauaiga ia Aperila.

Talu ai nei, ua maualuga le tau o le uamea, ma o tau umi o oloa auina atu i fafo o Iapani, Korea i Saute ma Initia e fai si maualuga.SAE1006e sili atu uma i luga ole 700 US tala / tone FOB, ae o le tau tilivaina o coils vevela i le lotoifale o le fale uamea tele a Vietnam Formosa Ha Tinh ia Aperila I le $690/ton CIF.Fai mai Mysteel, ona o le tau manino o le tau o punaoa a Saina, o fesili mai tagata faʻatau i Asia i Sautesasae, Sasaʻe Tutotonu ma Amerika i Saute ua faʻateleina i aso nei, ma o nisi o poloaiga ua maeʻa.

I le lumanaʻi lata mai, ua faʻateleina le avanoa o fesuiaiga e lua i le fesuiaiga o le RMB, lea o le a tele lava ina aumaia ai le tele o le le mautonu i le faaulufaleina mai o mea mataʻutia ma le auina atu i fafo o oloa uʻamea.I le aotelega, aʻo leʻi tuʻuina atu e le Federal Reserve se faʻailoga e faʻagata ai le siʻitia o tului i le afa muamua o le tausaga, o le RMB fesuiaiga o tupe e ono tumau pea le le mautonu.Ae ui i lea, talu ai o le tamaoaiga o Saina e foliga mai o le a ulu atu i luga i le afa lona lua o le tausaga, e mafai e le RMB ona ulufale i le auala faʻafetai.

uamea


Taimi meli: Feb-28-2023