Ua fa'amutaina e Initia faiga fa'asagatau i le u'amea e feso'ota'i ma Saina, u'amea e le fa'atasi po'o isi u'amea u'amea u'amea mafolafola.

I Ianuari 5, 2022, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Pisinisi ma Alamanuia a Initia se faʻasalalauga e taʻu mai ai e leʻi taliaina e le Ofisa o Lafoga a le Matagaluega o Tupe a Initia le Matagaluega o Pisinisi ma Alamanuia i le aso 14 o Setema, 2021 mo uʻamea ma uʻamea e le faʻaaogaina. i totonu pe faaulufale mai Saina, Iapani, Korea i Saute ma Ukraine.Po o isi u'amea u'amea malulu-loloa mafolafola oloa uamea (Cold Rolled/Cold Reduced Flat Steel Products of u'amea po Non-alloy sila, po o isi u'amea u'amea, o lautele uma ma mafiafia, e le ofuina, plated pe ufiufi) , Filifili e le faaauau e fa’ae’e tiute fa’asagatau i oloa o lo’o a’afia i atunu’u ia ua ta’ua i luga.

I le aso 19 o Aperila, 2016, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Pisinisi ma Alamanuia a Initia se faʻasalalauga e amata ai se suʻesuʻega e tetee atu i le lafoaia i luga o uʻamea, uʻamea e le faʻaogaina poʻo isi uʻamea uʻamea uʻamea malulu-rolled plates mai Saina, Iapani, Korea i Saute ma Ukraine.I le aso 10 o Aperila, 2017, na faia ai e le Matagaluega o Pisinisi ma Alamanuia a Initia se faaiuga lelei e tetee i le lafoaia o le mataupu, ma fautuaina ai le tuuina atu o se tiute e lima tausaga e tetee ai i le lafoaia o oloa o loo aafia i atunuu ua taua i luga i le tau maualalo. .O le lafoga o le tau o oloa mai fafo., Tuuina atu e maualalo ifo nai lo le tau maualalo) ma le eseesega i le va o le tau maualalo, o le tau maualalo o atunuu o loʻo taʻua i luga o le 576 US dollars / metric ton.I le aso 12 o Me, 2017, na tuuina atu ai e le Matagaluega o Tupe a Initia le Circular Nu. Aukuso 17, 2016. O le lima tausaga o le anti-dumping dumping o loʻo tuʻuina atu i luga o oloa o loʻo aʻafia i atunuu o loʻo taʻua i luga i le tau maualalo, lea e aoga seia oʻo ia Aokuso 16, 2021. O Mati 31, 2021, le Matagaluega o Pisinisi ma Alamanuia o Initia na tuuina atu se faasilasilaga e faapea, i le tali atu i se talosaga na tuuina mai e le Indian Steel Association (Indian Steel Association), uʻamea, uʻamea e le faʻafefiloi poʻo isi mea faʻapipiʻi e afua mai pe faaulufale mai mai Saina, Iapani, Korea i Saute ma Iukureini. anti-dumping sunset iloiloga o uamea malulu-loloa ipu uʻamea na amataina ma faila le suesuega.I le aso 29 o Iuni, 2021, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Tupe a Initia le Circular Numera 37/2021-Customs (ADD), faʻalauteleina le vaitaimi aoga o faiga faʻatauvaʻa mo oloa e aofia ai ia Tesema 15, 2021. I le aso 14 o Setema, 2021, le Matagaluega o Pisinisi ma Alamanuia a Initia na tuuina mai se faasilasilaga e faapea ua faia le uluai anti-lafoaʻi o le goto o le la faʻamaoniga o le uʻamea, uʻamea e le faʻaogaina poʻo isi uʻamea uʻamea uʻamea malulu-rolled plates mai Saina, Iapani, Korea i Saute. ma Iukureini.I le faaiuga mulimuli, ua fautuaina ai le faʻaauau pea ona tuʻuina atu le lima tausaga o le anti-dumping dumping i luga o oloa o loʻo aʻafia i atunuu ua taua i luga i se tau maualalo.O tau maualalo o oloa o lo'o a'afia i atunu'u o lo'o ta'ua i luga o le US$576/metric ton, ose vaega a le kamupani gaosi Korea Dongkuk Industries Co. Ltd. Va'ai oloa e le o lafoga.O tulafono faʻaleaganuʻu Initia o oloa o loʻo aʻafia ai o 7209, 7211, 7225 ma 7226. Uamea faʻamaʻi, uʻamea maualuga-saosaoa, uʻamea silicon maʻa e le faʻatatau i fatuga e le faʻatatau i lafoga.


Taimi meli: Ian-07-2022