O se vaega o le aofa'i o u'amea ua vaivai, ua fa'asala e le Iuni a Europa a Rusia mea fa'amae'a

Na o le tasi le vaiaso talu ona tuʻuina atu le aofaʻi lata mai a le EU i le aso 1 o Oketopa, ua maeʻa e atunuu e tolu a latou quota mo nisi ituaiga uʻamea ma le 50 pasene o nisi ituaiga uʻamea, lea o loʻo faʻatulagaina e tolu masina e oʻo atu ia Tesema 31. Ua uma ona vaivai Turkey. Rebar import quota (90,856 tonnes) i le aso 1 Oketopa, o le aso muamua o le quota fou, ma isi vaega e pei o paipa kesi, hollow steel ma stainless steel cold coils ua uma foi le tele o latou quota (tusa ma le 60-90%).

I le aso 6 o Oketopa, na faia aloaia ai e le EU lana taamilosaga lona valu o faasalaga i luga o Rusia, lea e faʻatapulaʻaina ai le auina atu i fafo o mea faʻapipiʻi e faia e Rusia, e aofia ai papa ma pepa, ma faʻasaina le faʻaaogaina o mea na faʻaulufaleina muamua mai Rusia.Faatasi ai ma le sili atu i le 80% o oloa uʻamea a le EU e sau mai Rusia ma Iukureini, faʻaopoopoina i le faʻamaualuga o le uʻamea o loʻo i luga, o le tau o le uamea a Europa e ono tulaʻi mai i le lumanaʻi, aua o le maketi atonu e le mafai. faʻamalieina le taimi e gata ai (le vaitaimi ole suiga ole EU ile Oketopa 1, 2024).Fa'aliliuga pili ia Aperila 2024) e fa'atumu ai le avanoa i le voluma u'amea a Rusia.

E tusa ai ma Mysteel, o le NLMK e na o le pau lea o le vaega uʻamea a Rusia o loʻo tuʻuina atu paʻu i le EU i lalo o faʻasalaga a le EU, ma auina atu le tele o ana papa i ona lala i Peleseuma, Farani ma isi nofoaga i Europa.Severstal, o se vaega tele uʻamea a Rusia, na faʻasalalau muamua o le a taofia le lafoina o oloa uʻamea i le EU, o lea e leai se aoga o faʻasalaga i le kamupani.O le EVRAZ, o se kamupani fa'atau oloa tele a Rusia, e le o fa'atauina atu i le taimi nei ni oloa uamea i le EU.


Taimi meli: Oke-09-2022