O loʻo faʻaauau pea ona siʻitia tau o le koale, ma o loʻo i lalo o loʻo i lalo kamupani faʻafefeteina

I lalo o le aafiaga o faiga faʻatapulaʻa o gaosiga ma le faʻateleina o le manaʻoga, o le koale i le lumanaʻi "auso e toʻatolu" coking koal, thermal koale, ma coke i le lumanaʻi na faʻatulagaina uma tulaga maualuga fou."O tagata fa'aoga koale tetele" o lo'o fa'atusalia e le gaosiga o le koale ma le fa'afefeteina e maualuga tau ma e le mafai.E tusa ai ma se tusitala mai le Shanghai Securities News, e 17 mai le 26 kamupani eletise o lo o lisiina i lalo o lo o vaavaai atu i le itu agavale ma le itu taumatau, ae 5 kamupani o lo o tulaga lelei i taimi uma.
O le sapalai e una'ia ai le tau o le koale
O le tausaga nei, o tau o coke ma coke ua fa'amauina ai tala fa'asolopito fou.Ina ua maeʻa le tau o le koko autu na malepe i le 3000 yuan ton faʻailoga ia Aukuso i lenei tausaga, ua paʻu i se maualuga fou o le 3657.5 yuan / ton talu mai le ogatotonu o maketi talu ai nei, lea ua siitia e 70% mai le tulaga maualalo.O le tau faʻatinoga ua oʻo i le 78%.
I le faaiuga o le vaiaso, o le konekarate autu mo coke o le 3655.5 yuan / tone, o se siitaga o le 7.28%;na tapunia le konekarate koale autu i le 290.5 yuan/ton, o se siitaga e 7.37%;o le konekarate autu mo le koale vevela tapunia i le 985.6 yuan/ton, o se siitaga e 6.23%.
Na tu'uina atu e le China Coal Industry Association se fa'asalalauga "Tulaga Fa'agaoioi a le Koale", o lo'o ta'ua ai o tau o le koale o lo'o fa'agaoioia i se tulaga maualuga.Mai Ianuari ia Iulai, o le tau masani ma le umi o le tau o le 601 yuan / tone, lea e valoia e siitia i le 62 yuan / tone.
O le a le mea ua mafua ai ona siisii ​​pea le tau o le koale?Mai le va'aiga a le au fa'atau oloa, ona o mea taua e pei o le saogalemu ma le puipuiga o le si'osi'omaga, ua maualalo le gaosiga i nofoaga tetele o gaosiga i totonu o le atunu'u.Talu ai nei, sa faia ai ni su'esu'ega tetele ma ni galuega toe fa'aleleia atili eli koale tetele i nofoaga tetele o lo'o gaosia, ma e ono fa'amalosia atili ai le sapalai o le koale.I le itu o lo'o mana'omia ai, e le o fa'aitiitia le naunau o kamupani u'amea i le fa'atauina o le koale mata, ma o lo'o faigata pea i kamupani vela ona toe fa'atumu oloa mo nisi o ituaiga koale o lo'o tu'uina atu.
Na taʻua e le tagata o loʻo pulea le kamupani le "manaʻoga e sili atu i faʻamoemoega".Na taʻua e le tagata o loʻo pulea e ui lava o le vaitau vevela o le aso lava lea e tasi, i le lumanaʻi o le koale e manaʻomia se paleni faʻamalosi ma e ono siitia le tau, ae o loʻo galue malosi le kamupani i luga o le faʻavae o le mulimulitaia o faiga faʻavae o le gaosiga., Le tuʻuina atu o le gaosiga o le koale i laʻasaga uma.
Fa'amalosi "tagata fa'aoga koale"
O le Hubei Energy talu ai nei na taʻua saʻo ai i luga o le tulaga faʻafaigaluega: "O le siʻitia o tau o le koale o le a afaina ai le kamupani."I le ripoti faaletausaga o lo o taua ai le tele atu o le gaosiga o le eletise a le kamupani i lo le taimi o i luma, ae o le si’itia o le tau o le suauu e le mafai ai ona siitia tupe mama a kamupani eletise.Fa'aitiitia, i le tulaga o le fa'atupulaia o tupe maua, e ono fa'aitiitia tele.
E tusa ai ma tala, i lalo o le mamafa o tau, o se kamupani e tasi e gaosia le eletise ua amata ona manaʻomia le faʻatupulaia o tau o le eletise.O le apili.Na taua e le aufaigaluega a le Huaneng International Securities Department e faapea, o le a ogaoga le taunuuga ma o le a maualuga le tau o le koale, ma o le tau o le eletise o le a maua tonu ai e le kamupani.
E tusa ai ma faʻamaumauga mai le China Eletise Council, o se vaega toʻaitiiti o kamupani eletise ua faʻalauteleina o latou uiga, ma o nisi vaega o le gaosiga o le eletise e sili atu i le 70% o latou uiga.O le malamalama ma le ata lafoia e faʻasaoina le ata atoa.
E le gata i lea, o le Conch Cement, ona o le ogaoga o le paʻu o le tau o le koale, na faʻaalia ai le siʻitia tele o tulaga lelei o le gaosiga ma le faʻaitiitia o tupe mama a le kamupani.O le ata o le Conch Cement na fa'aalia fa'atasi i le 804.33, e tusa ma le 8668%;o le fua faatatau o le Conch e 149.51, faatasi ai ma le faʻaititia o le 6.96%.
Na taʻua e le Evergreen Group i luga o le platform interactive i le aso 2 o Setema e faapea, mo le siʻitia talu ai nei o tau o le koale, ua amata ona suia e le kamupani le poloketi, e pei o le faʻaleleia atili o meafaigaluega o le poloketi e ala i tekinolosi, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le koale, ma isi, ma taumafai ai. sili ona pulea le siitaga ona o le siisii ​​o tau o le koale.tau.
O le tau o le koale i le taimi o le tausamiga a le malo ua toe faʻaleleia.O lo'o fa'ailoa mai ona o suiga tetele o faiga fa'avae, o le Inner Mongolia State Mining Corporation ma le Group Corporation ua amata ona fa'aitiitia le tau o le tasi ma le isi, ma o le koale ma le koale malosi i le lumana'i ua va'aia fo'i sina fa'aitiitiga.


Taimi meli: Sep-15-2021