E felagolagomai le Malo ma pisinisi ina ia mautinoa o le sapalai o le koale ma le tau mautu o loo i ai i le taimi tatau

O lo'o fa'ailoa mai i le alamanuia e le'i leva atu nei ona taloina e matagaluega talafeagai a le National Development and Reform Commission le tele o kamupani koale ma le eletise tetele e su'esu'e le tulaga o le sapalai o le koale i lenei taumalulu ma le tautotogo o lumana'i ma galuega e feso'ota'i ma le mautinoa o le sapalai ma le mautu o tau.
O le tagata talafeagai o loʻo nafa ma le National Development and Reform Commission e manaʻomia kamupani koale uma ina ia faʻateleina o latou tulaga faʻapolokiki, ia faia lelei se galuega lelei i le faʻamautuina o tau, faʻamautinoa le faʻatinoina o le maliliega umi, faʻaoga malosi le gafatia mo le faʻatupulaia o le gaosiga, ma vave tu'uina atu talosaga mo le fa'atuputeleina o le gaosiga, a'o mana'omia kamupani tetele e fa'aola le fa'atumuina , Ina ia mautinoa le tu'uina atu o le koale i lenei taumalulu ma le tautotogo e sosoo ai.
O le Huadian Group ma le State Power Investment Corporation na su'esu'e talu ai nei ma fa'agaioi galuega e teu ai le koale.Fai mai le vaega a Huadian e faigata tele le galuega o le tapenaina o le koale malulu ma le pulea o tau.I lalo o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o le tuʻuina atu ma le faʻatonuina o tausaga taʻitasi, o le a faʻateleina e le kamupani le tinoitupe o le soʻotaga umi, faʻateleina le tau o le koale mai fafo, ma faʻalauteleina le faʻatauina o ituaiga koale talafeagai.Fa'amalosia su'esu'ega ma le fa'amasinoga o le fa'atauga o maketi, fa'atonutonu taimi fa'atau ma isi vaega e fa'atino ai le fa'atonutonuina o tau ma galuega fa'aititia o tau, ma fa'atino galuega mana'omia mo le fa'amautinoaina o le sapalai ma le fa'amautu o tau.
E talitonu tagata o le alamanuia koale ua toe tatalaina le faailo o le mamafa o le puipuiga, ma o le siʻitia o tau o le koale e faʻamoemoe e faʻagesegese i se taimi puʻupuʻu.
O le maualalo o le gaosiga o le gaosiga ma le si'itia tele o le fa'aaogaina o le koale i aso ta'itasi o fale eletise pe a fa'atusatusa i tausaga ua mavae, o mea ia e lua na mafua ai le si'itia o le tau o le koale.Na aʻoaʻoina e le tusitala mai se faʻatalanoaga o pito uma e lua o le sapalai ma le manaʻoga ua faʻaleleia talu ai nei.
E tusa ai ma faʻamaumauga o gaosiga a Ordos, Inner Mongolia, o le gaosiga o koale i aso uma i le eria o loʻo tumau pea i luga aʻe o le 2 miliona tone talu mai Setema 1, ma oʻo atu i le 2.16 miliona tone i le pito i luga, lea e tutusa lelei ma le gaosiga o le gaosiga ia Oketopa. 2020. Ua matua'i fa'aleleia atili le aofa'i o maina ma le gaosiga fa'atusatusa ia Iulai ma Aukuso.
Mai le aso 1 o Setema i le aso 7, na taulaʻi ai le China Coal Transportation and Marketing Association i le mataʻituina o le gaosiga o koale i aso taʻitasi o atinaʻe koale i le 6.96 miliona tone, o se siʻitaga e 1.5% mai le averesi i aso uma ia Aukuso ma se siitaga e 4.5% i le tausaga tausaga.O le gaosiga o le koale ma le fa'atauina atu o atina'e autu o lo'o fa'agasolo lelei.E le gata i lea, i le ogatotonu o Setema, o le a faʻamaonia ai le faʻaaogaina o le eleele e faʻaaogaina ai le koale e mafai ona gaosia i tausaga taʻitasi, ma o nei koale o le a faasolosolo malie ona toe gaosia masani.
E talitonu tagata popoto o le Felauaiga ma Maketi Asosi e faapea, faatasi ai ma le faatelevaveina o faiga o le maina koale ma le faatelevaveina o le faʻamaonia o le gafatia o le gaosiga, o faiga faʻavae ma faiga e faʻateleina ai le gaosiga o le koale ma le tuʻuina atu o le a faasolosolo malie ona faʻamalosia, ma o le tuʻuina atu o le gaosiga maualuga o le gaosiga o le koale o le a faatelevaveina. , ma eli koale i nofoaga autu e gaosia ai o le a fa'atinoina lelei le matafaioi autu o le fa'ateleina o gaosiga ma fa'amautinoa le sapalai.O le gaosiga o le koale o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea le tuputupu aʻe.
O lo'o fa'agaoioia fo'i le maketi o koale mai fafo.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai na faaulufale mai e le atunuʻu le 28.05 miliona tone o le koale ia Aukuso, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 35.8%.O lo'o fa'ailoa mai o le a fa'aauau pea le fa'ateleina o le koale e fa'aulufaleina mai e vaega fa'atatau e fa'afetaui ai mana'oga o tagata fa'aoga autu i totonu o le atunu'u ma le koale ola a tagata.
I luga o le manaoga, o le gaosiga o le eletise i Aukuso na pa'ū i le 1% masina-ma-masina, ma o le gaosiga o le uʻamea puaa a kamupani uʻamea autu na pa'ū i le 1% masina-ma-masina ma e uiga i le 3% i lea tausaga ma lea tausaga.O le gaosiga o mea faufale i masina taʻitasi na faʻaalia ai foi le faʻaititia.A'afia i lea tulaga, o le fa'atupulaia o le fa'aaogaina o le koale a lo'u atunu'u na pa'ū tele ia Aukuso.
E tusa ai ma faʻamatalaga mai faʻalapotopotoga lona tolu, talu mai Setema, sei vagana ai Jiangsu ma Zhejiang lea o loʻo tumau ai le maualuga o le avega o fale eletise, o le uta o le eletise i Guangdong, Fujian, Shandong, ma Shanghai ua matua pa'ū mai. ogatotonu o Aokuso.
E tusa ai ma le tuʻuina atu o koale teuina i le taumalulu, e talitonu tagata atamamai o alamanuia o loʻo feagai pea ma nisi o luitau.Mo se fa'ata'ita'iga, e le'i fo'ia le fa'afitauli o lo'o i ai nei le maualalo o su'esu'ega lautele.Faatasi ai ma le vaavaaiga malosi o le saogalemu maina maina, puipuiga o le siosiomaga, eleele ma isi sootaga o le a masani, gafatia gaosiga o le koale i nisi o eria o le a tatalaina pe faaauau.Fa'atapula'aina.Ina ia mautinoa le sapalai o le koale ma le mautu o tau, e manaʻomia le faʻamaopoopoina o le tele o matagaluega.


Taimi meli: Sep-26-2021