Vale fa'asalalau le fa'atauina atu o aseta fa'aletino tutotonu ma Sisifo

Na faasilasila e Vale o Aperila 6, na osia ai e le kamupani se maliega ma le J & F Mining Co., Ltd. (le "faatau") pulea e J & F mo le faatauina atu o minera çã ocorumbaense reunidas A.、MineraçãoMatoGrossoS.A. , internationalironcompany, Inc. ma transbargenavegaci ó nsociedadan ó NIMA sainia se maliliega faʻamaonia i luga o sea uma na tuʻuina atu e le kamupani.O le kamupani o loʻo i luga o loʻo umia uʻamea, manganese ore ma logistics aseta a Saina i sisifo.O le maliliega o loʻo faʻamaonia ai e tatau i le tagata faʻatau ona tauaveina uma aia tatau ma noataga o le "ave pe totogi" konekarate logistics aʻo leʻi oʻo i le maliega a le paaga.E tusa ai ma tuutuuga ua malilie i ai, o le fefaʻatauaʻiga e tusa ma le US $ 1.2 piliona, faatasi ai ma se vaega o aseta e saofagā US $ 110 miliona i le EBITDA fetuutuunai a Vale i le 2021. A maeʻa le fefaʻatauaiga, o le a maua e Vale le tusa ma le US $ 150 miliona ma faʻafeiloaʻi le "ave pe totogi. ” noataga konekarate logistics ma isi noataga e fesoʻotaʻi ma aseta fefaʻatauaiga i le tagata faʻatau ma le faʻatagaga a le paaga.
O le tagata fa'atau o le a fa'aauau pea ona fa'agaioia i luga o le nofoaga o le taofia o tagata faigaluega uma.O le faʻamaeʻaina o le fefaʻatauaiga e faʻalagolago i le faʻamalieina o tulaga muamua, e aofia ai le faʻatagaina o le Komisi Faʻatonu a Pasila mo le puipuiga o le tamaoaiga (Cade), o le Brazilian national waterway transport agency (antaq), le Brazilian National Defense Commission (CDN) ma isi pulega faʻatonutonu.
I le 2021, na gaosia ai e Saina i Sisifo le 2.7 miliona tone o uʻamea ma 200000 tone o manganese ore.O le fa'atauina atu o aseta a Saina i Sisifo o lo'o ta'ita'ia e ala i le fa'asoaina o tupe faavae, lea e ogatasi ma le fuafuaga a Vale e fa'afaigofie ai tupe teufaafaigaluega ma taula'i i pisinisi autu ma avanoa tuputupu a'e.


Taimi meli: Apr-11-2022